Salutari de la poalele Tampei!
Eu sunt Vlad, sunt din Brasov, si in poza o puteti admira pe Veronica-Vestromica mea de 650cc din 2004. Am luat carnetul tarzior, in 2020 la 30 de ani, si la inceput DL650 mi s-a parut o dihanie inspaimantatoare - am invatat cum e cu motociclitul pe un LS650 care, conform vorbelor unui prieten, parea ca l-am scos din... buzunar. Aproape doua sezoane mai tarziu am prins curaj si am decis sa iau ceva mai mare, astfel intalnind-o pe Vero cu care am batut km dupa km (vreo 17000 pana acum), cand a permis vremea (si sotia, si copilul, si jobul, si sanatatea, si si si...). Desi nu ma arunc sa merg prea departe de casa, am prins toate felurile posibile de vreme (in afara de zapada) si am avut noroc pana acum sa nu am evenimente rutiere!
Stau la casa si am un garaj cu spatiu pentru cateva motoare si ceva scule - nu ma pricep cine stie ce la motoare, dar daca sunteti prin zona Brasov si aveti nevoie de ajutor, nu ezitati sa ma luati in calcul! Sunt activ pe whatsapp: 0724 685 306.
Ma bucur sa fiu aici si sper sa pot ajuta cu prezenta mea si poate sa ne intalnim candva la o cafea!
Asfalt uscat si drumuri bune!
Vlad
Salutare din Brasov!
Salutare din Brasov!
"Veronica" - 2004 DL650 argintiu, BV 32 AKE
Re: Salutare din Brasov!
Bine ai venit. Poate ne vedem la VStromania
Re: Salutare din Brasov!
Si eu sper sa ne vedem - planul meu e sa vin Sambata in Rupea! Abia astept! 

"Veronica" - 2004 DL650 argintiu, BV 32 AKE