V-stromania Open 2026 - Alba Iulia (17-19 aprilie)

eugenprts

Re: V-stromania Open 2026 - Alba Iulia (17-19 aprilie)

#11 Mesaj de eugenprts » Vin Mar 06, 2026 1:04 pm

Achitat. Sa ne vedem sanatosi!

Levi

#12 Mesaj de Levi » Sâm Mar 07, 2026 8:11 pm

Pregătim traseul V-stromania Open! Observații:
- pentru că ft multă lume a exclus aventurile extraasfaltice, le dăm ascultare și facem tură integrală de asfalt.
- temperaturile sunt pregătite pt optim, nici prea, nici foarte. Negociem la partea de precipitații. 🙃
- lenea fiind o caracteristică (să nu zic mai multe).. încă mai avem câteva porțiuni mai puțin curățate de nisipul aruncat iarna. Dc ții urmele roților de la mașini, ești cool. Iar în cele câteva curbe acoperite 100% de nisip (evident, nisip peste asfalt 👎), mânați caii încet. Și cu a întâia dc trebe, că nu-i rușine, ce mama mă-sii, seifti fărst.
Dar eu cred că se va mai curăța până atunci.
- de vă luați slană, pită la voi nu mă deranjează, dar nu-i cazul, că se ajunge înapoi la hotel în timp util pt somonul acela sănătos și păstrător de siluete.. 😜
Cheers! 🍻

bogu

#13 Mesaj de bogu » Lun Mar 09, 2026 9:00 pm

Achitat și eu.
Să ajungem să ne vedem cu bine!

Levi

#14 Mesaj de Levi » Mar Mar 10, 2026 8:21 am

Facem pregatiri, facem sesizari la Consiliul Judetean Alba. Sunt curios de raspuns, de deznodamant.. :D

"Sesizare DJ 107I (Transapuseana)
Buna ziua stimati colegi!
Avand in vedere ca (cel putin conform informatiilor disponibile in mediul online) administratia, intretinerea drumului DJ 107I (altfel zis Transapuseana) tine de Consiliul Judetean Alba, ma adresez dvs. cu urmatoarea problema.
DJ 107I fiind o destinatie apreciata de foarte multi motociclisti pentru frumusetea ei si eu insumi fiind motociclist, am vizitat zona si drumul respectiv in data de 07.03.2026.
Din pacate exista zone si curbe pe drumul DJ 107I, respectiv 107K (inainte de a intersecta DJ 107I - inainte de Barlesti venind dinspre Intregalde) unde s-a acumulat mult nisip pe carosabil in urma deszapezirilor din timpul iernii. Daca pentru masini pericolul este mai redus, pentru motociclisti este un pericol foarte mare, stratul de nisip fiind foarte alunecos, aderenta se pierde foarte usor, mai ales in curbe.
Pentru a preveni eventualele accidente nedorite (cazaturi, iesiri in decor) se poate trimite un utilaj in zona pentru a matura nisipul de pe carosabil?
Intreb asta si prin prisma faptului ca peste nu foarte mult timp, in aprilie, ma voi deplasa in zona cu un grup mai mare de colegi motociclisti veniti de prin toata tara si nu doresc sa avem evenimente nefericite, accidentari pe parcurs.
Multumesc, astept raspunsul dvs.
O zi cat mai buna!"

Ciprian vld

#15 Mesaj de Ciprian vld » Joi Mar 12, 2026 1:02 pm

Platit!
Sa ne vedem cu bine....cu toții! :roll:

Levi

#16 Mesaj de Levi » Mie Apr 01, 2026 7:24 am

Raspunsul Consiliul Judetean Alba. Cred/sper ca pana atunci se cam rezolva tot.. :D

"Bună ziua,
Referitor la solicitarea dumneavoastră vă transmitem următorul răspuns:
- în momentul de față se execută lucrări de curățire a părții carosabile a drumului Transapuseana, dar nu s-a reușit în totalitate pe toată lungimea drumului.
- încă mai sunt multe ZONE pe care se află nisip ca urmare a serviciilor de deszăpezire.
Fiind un drum de munte cu multe curbe a fost proiectat la o viteză de 30 km, motiv pentru care a fost și semnalizat la o viteză redusă pentru conducere preventivă.
În acest sens lucrările de curățire a parții carosabile vor continua dar nu putem estima perioada în care drumul va fi curat în totalitate, avân în vedere că de pe taluz se mai desprin bucăți de bolovani, pământ, de aceea în calitate de administrator al drumului vă recomandăm respectarea limitei de viteză impusă prin semnificația indicatoarelor rutiere de la km 0+000 până la km 78+420.
Multumim.
O zi buna."

Levi

#17 Mesaj de Levi » Mie Apr 01, 2026 7:43 am

Ii rog pe cei care nu au efectuat inca plata pt V-stromania Open sa o faca pana la data de 10 aprilie. Multumex.
PS. Pt cine tre' sa pasca deja in weekendu' asta: Paste Fericit. Urare valabila apoi peste inca o saptamana, cand invie din nou.

Levi

#18 Mesaj de Levi » Mie Apr 15, 2026 11:18 am

Ridic clopu'!
Cateva detalii / reminduri inainte de we.
Vineri sa incercati sa ajungeti pana la ora 20 cand se va servi cina.
E vorbit sa parcam in parcarea privata din spatele hotelului.
Eu vin dp servici, va descurcati cu check in si autoservirea cu berea (gasiti acolo Stella - inclusiv draft -, Beck's, Caraiman, Leffe, Corona sau singura bere de marime "normala" din meniu, Franziskaner, o nefiltrata care deja imi face cu ochiul.. : ))..
Pare ca negocierile cu vecinu' de sus sa functioneze: pare ca sambata scapam de ploi (nu se vede, dar bat in lemn).
Am decis sa fiu ingaduitor si plecam doar la ora 11 in tura de sambata (mai castigam ceva Celsiusi fata de ora 10).
Inainte de ora 15 ar trebui sa ajungem inapoi la hotel cand dam drumul la masa de pranz, asa ca vom face o singura pauza de tigara pe Transapuseana.
Cine se mai opreste pt o poza, ne ajunge, ca nu mergem repede.
Grija dc cumva a mai ramas nisip in ceva curbe, eu am tras de Consililiul Judetean Alba sa curete.
Intre pranz si cina: program liber, desigur, cu recomandarea de o plimbare in Cetatea Bastionara Alba Carolina.
Traseu:
https://www.google.com/maps/dir/Hotel+T ... FQAw%3D%3D

cooldeep

#19 Mesaj de cooldeep » Mie Apr 15, 2026 1:30 pm

Nu uitati sa discutati cine si unde face intalnirea de vara. Cea de toamna ramane la Herculane in 4-6 septembrie.

Scrie răspuns