Vstromania & Friends - editia de toamna - 04 - 06.09.2026

cooldeep

Re: Vstromania & Friends - editia de toamna - 04 - 06.09.2026

#21 Mesaj de cooldeep » Lun Aug 24, 2026 1:35 am

moleck2002 scrie:
Mar Aug 18, 2026 8:12 pm
moleck2002 scrie:
Mar Aug 18, 2026 7:32 am
Acum am vazut ca am completat de 2 ori .
Aștept un cont pentru plata.
plata in 1 sept :)

Radu Laufceac

#22 Mesaj de Radu Laufceac » Mie Aug 26, 2026 7:03 am

Neața,
Inscris, așteptăm plata.
Am uitat să trec 2 tricouri, unul L și unul M pentru doamna.
Mulțumesc

cooldeep

#23 Mesaj de cooldeep » Dum Aug 30, 2026 12:36 pm

Am adaugat si meniul ca sa fie bine sa nu fie rau :) (in prima postare)

GTudor

#24 Mesaj de GTudor » Dum Aug 30, 2026 2:51 pm

M-am inscris si eu.
Sa ne vedem cu bine!

cooldeep

#25 Mesaj de cooldeep » Lun Sep 07, 2026 1:26 am

Cum intalnirea a luat sfarsit urmeaza “raportul” 😊

Incep cu aspectele negative. 4 camere si 9 oameni, cam 20% din participant au renuntat fie in ziua platii fie cu cateva zile inainte. Nu pot intelege cum e posibil asa o marja de eroare, Avand in vedere ca am dat drumul la inscrieri cu 2 saptaman inainte tocmai pt a nu avea astfel de surprise. Cred ca fiecare cam stie ce va face peste 2 saptamani, inteleg ca peste 1 2 3 luni e greu si intervin multe, dar chiar in 20% din inscrisi sa intervina ceva intr un timp asa scurt. Nu, nu e in regula. Pana la urma am avut 14 camere neocupate, apoi am mai ocuopat ceva in ultima zi au pe parcurs, oricum slab. Drept urmare propunerea mea ramane, la anul fara open si closing, doar aia de vara si aia mai devreme, dezbatem pe FB.

Acum trecem la eveniment efectiv.

Locatia la inaltime ca deobicei. A 5a oara si peste 2 ani ne vom vedea probabil a 6a oara tot acolo. Mancarea destula si absulut decenta, apa termala apa termala. Nimic de obiectat.
Mi-am batut singur cuie in talpa si am zis ha isa ne vedem de joi, am negociat ca cei care vin de jo isa aibe camera mai ieftina cu 100 de lei ca sa nu fie totusi asa scump. A fost bine. Locatia a incasat vreo 6600 euro, usor mai slab ca anul trecut din cauza participarii slabe, desi unii din noi am stat 3 zile nu doar 2. Per total a fost bine. Fetele, atat de la bucatarie cat si de la receptie va multumesc pt amabilitate si a fost o suma relative generoasa de peste 700 de lei stransa, dovada ca v ati simtit bine si totul a fost cum trebuie 😊
Dl Badea si a sarbatorit ziua si a dat de baut 150 de sticle de bere, sa ne traiasca 😊
Dl Borsulica a platit 3 nopti a stat 2, dar de diferenta i am achitat consumatia si de rest am cumparat apele de pe drum si am lasat la fete diferenta. Ii multumesc pe aceasta cale ca si el a salvat grupu de canicular 😊

Mai las o data aici scris pt a citi pe viitor, 300 lei a fost camera, 150 lei masa de persoana si 50 lei de sejur de persoana a fost sendviciurile si cafeaua de drum sau ciorba de la hotel pt cine nu a mers in tura.

Ziua de vineri am ales un traseu sa I spunem pitoresc. Cu drumuri judetene neasflatate, cu bucati din via transilvania, ca si km scurt, dar intens, doar 144km. Nu a fost nimic greu la el, nu a fost nici usor ca pe asfalt dar nu a fost greu 😊Cu tot cu penele de pe drum, am plecat la 11 si ne am intors fix la cat am spus, 16. Doar frumos. Harta o gasiti aici la z1 https://www.google.com/maps/d/u/0/edit? ... sp=sharing

Acum 9 ani, 2017, o parte din acest traseu a fost comun, dar nu tot 😊las linkul din 2017 aici caci cred ca nu mai exista in arhiva forumului https://www.google.com/maps/d/u/0/edit? ... sp=sharing

Acum trecem la ziua principala cand au fost prezenti toti participantii.
Am inceput tot la 11 cu poza de grup, lumea foarte nerabdatoare sa calareasca mobrele, dar am fost limitati de ora 16.00 cand pleaca bacul pt caci vama sarba nu a vrut sa ne vamuiasca cu cateva ore mai devreme si sa platim o cursa speciala. Deci asta era singura varianta sa mai pierdem nitel timpul. Pt ca am ramas restant cu pestera Ponicova de anul trecut cand nu puteam ajunge la ea de cata apa era, acum nu era strop de apa nici pe vale, nici prin ea pe nici unde, singura apa era dunarea la iesire si aia cu cativa zeci de cm mai jos decat ar fi trebuit sa fie. Incursiunea cu tot cu parcat motoare, echipat dezechipat a durat o ora 40 exact cat am preconizat, adica o ora juma pt plimbare si 2 ore per total. La motoare cei care nu au dorit sa se plimbe au pazit echipamentul si motoarele si le multumesc pt asta. Sa stiti ca nu e usor sa stai aproape 2 ore si sa astepti. Dupa pestera ne am dat pe crube pana la peco unde am alimentat. Aici pe masurate 30 de minute a durat alimentarea la cele nici 20 de motoare. De asta insist sa se plece in ture cu plinul facut. Daca sunt 40 de motoare dureaza o ora si in loc sa ne plimbam o ora sau sa stam la cazare o ora stam in peco. Bine aici nu exista alta solutie din cauza kilometrilor alesi pt tura, dar ati prins idea 😊 Da, au fost 366 km si 9 ore juma. Declar cea mai grea zi de vstromanie si cea mai lunga si cea mai extenuanta fizic. Cele 34 de grade de afara au facut ca fiecare sa consume o cantitate impresionanta de lichide. DAR a fost fain. O sa ne aducem aminte cu placer peste ani si ani de aceasta nebunie pe care am facut o acum. Mai adaug ca de la sosirea noastra in peco pana la plecarea dupa vamuirea sarba cu trecerea parleazului a durat 3 ore. Este enorm, dar nimeni din grup nu ar fi facut asa o tura altfel sau vreodata, bacul efunctional de 5 ani si abia acum ati auzit de el poate pt prima oara.
Linkul de harta acealsi https://www.google.com/maps/d/u/0/edit? ... sp=sharing cu precizarea ca o parte din traseu a fost comun si in 2017 😊
Desi cald sambata, vremea a fost absulut fenomenala.

Mai adaug forma de comunicare. Pt ca aveam nevoie de raspunsuri urgente de la ce ar vrea lumea sa faca, pt ca traim in vremurile cand toata lumea foloseste WSP in afara de Moleck :) A existat un grup de wsp unde totul s a intamplat cam cum ar trebui, doar organziatorul posta anunturi sau facea sondaje si lumea raspundea. Orice am anuntat a ajuns direct la participanti, motiv pt care aici pe forum sau pe fb un au mai aparut informatii, totul a fost pe wsp si nu a fost rau, aviz celor care vor sa organizeze pe viitor.

Sa curga plangerile oficiale care trebuie sa ramana pe viitor :) sau laude, sau pareri :)

moleck2002

#26 Mesaj de moleck2002 » Lun Sep 07, 2026 7:35 am

Vrajitoru

#27 Mesaj de Vrajitoru » Lun Sep 07, 2026 10:11 am

Multumim Caius!!!!
Ca de obicei, a fost o super V-Stromanie. Cazare, mancare, piscina, bere, curbe. Perfectiune!
Mi-am consumat datul cu viteza pe curbe anul asta.
Multumim Moleck pentru pozele super faine!!!!

Scrie răspuns